kamer huren in Groningen

Kamer huren in Groningen?, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Groningen is een fantastische stad om te studeren en wij zijn trots om studentenkamers te mogen verhuren aan studenten. Onze huurders komen uit alle windstreken (zowel nationaal als internationaal) en dat maakt het wonen in een studentenhuis zo leuk!

De studentenhuizen zijn allen gesitueerd in en om het centrum met goede verbindingen voor openbaar vervoer. De bereikbaarheid van de studielocaties is daardoor optimaal. Wij vinden het belangrijk dat de huurders tevreden zijn en wij hanteren een goede prijs/kwaliteit verhouding, geheel volgens de richtlijnen van het puntensysteem voor kamerverhuur (Ministerie Binnenlandse Zaken).

Voor de meeste studentenhuizen, bestaat de regeling dat de huurders via hospiteren zelf een nieuwe huisgenoot mogen uitkiezen. Indien er via hospiteren geen selectie wordt gemaakt voor een nieuwe huisgenoot, plaatsen wij de beschikbare kamer op onze site en kamernet.nl. Wij hanteren geen administratie- of servicekosten. Huurders kunnen bij ons profiteren van collectiviteitskortingen van nutsvoorzieningen.

Al onze studentenpanden zijn in goede staat en voldoen aan de (brand)veiligheidseisen van de gemeente c.q. brandweer. Onze studentenhuizen hebben een verscheidenheid aan grootte, sommige huizen bestaan uit 2 à 3 kamers maar er zijn ook huizen waar 12 studenten gehuisvest zijn. Indien je een studentenkamer bij ons huurt, dan wordt deze kamer ook door ons beheerd. Dat betekent dat wij zowel technisch, financieel als administratief altijd het aanspreekpunt zijn. Op zoek naar een kamer? Schrijf je hier gratis in.